Suomen komein poppari haussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen komeimman miesartistin Mister Pop -titteli on jälleen jaossa. Ykköstilasta käydään parhaillaan kiivasta kamppailua Sunrise Avenue -yhtyeen Samun ja Poets of the Fall -yhtyeen Markon välillä. Ääniä on annettu kolmessa viikossa jo ennätysmäiset 16.000 kappaletta.

Mister Pop on vakavalla leikkimielellä toteutettu äänestys maamme komeimmasta miesartistista. Mister Pop 2006 selviää tammikuun lopussa, kun nyt käynnissä oleva yleisöäänestys päättyy. Äänestys on kaikille avoin ja siihen voi osallistua kilpailun järjestävän Stara.fi -julkaisun verkkosivuilla.

Ykkössijasta käydään tällä hetkellä kovaa kamppailua Sunrise Avenuen Samu Haberin ja Poets of The Fallin Markon välillä. Kärkikaksikon ääniero on vain 0,3 prosenttia, kun ääniä on annettu ennätysmäiset 16.000 kappaletta. Kolmannella sijalla on poptähti Antti Tuisku ja neljäntenä Negativen Jonne Aaron. Viisuvoittaja Lordi on sijalla viisi. Kilpailun tilannetta voi seurata reaaliajassa kyseisellä verkkosivustolla.

Nyt viidettä kertaa järjestettävän äänestyksen voitti viime vuonna Poets of the Fallin Marko, joka päihitti tuolloin Antti Tuiskun vain puolen prosentin erotuksella. Kolmanneksi viime vuonna sijoittui The Rasmus-yhtyeen Lauri Ylönen. Tuolloin ääniä annettiin yhteensä 10.343, joten tänä vuonna äänimäärä vähintään tuplaantuu.

Viime syksynä kotimaisten naispopparien Miss Pop 2006 -tittelin vei Idols-tähti Katri Ylander, joka sai äänistä 23,8 prosenttia. Lordi-yhtyeen Awa joutui tyytymään toiseen sijaan 22,9 prosentillaan. Kolmanneksi kauneimmaksi äänestettiin PMMP-yhtyeen Paula Vesala. Ääniä kaunottarille annettiin yhteensä 19.224 kappaletta.

Stara.fi on Suomen luetuin verkossa julkaistava viihdelehti. Stara Media Oy:n kustantama julkaisu tavoittaa yli 180.000 eri lukijaa kuukaudessa. Verkkolehti keskittyy musiikin ja elokuvien lisäksi viihdeuutisiin, podcasteihin ja peleihin. Alkuvuoden aikana sisältöä laajennetaan matkailualalle.

Osallistu äänestykseen tästä!