Suosikkisarja O.C. lopetetaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin suosiota saanut Orange County, eli tutummin O.C. -televisiosarja on päätetty lopettaa. Yhdysvalloissa parhaillaan käynnissä olevalle neljännelle kaudelle tilattiin vain 16 jaksoa, joista viimeinen nähdään 22. helmikuuta.

Fox TV ja Warner Bros Television päättivät lopettaa vuodesta 2003 saakka näytetyn sarjan huonojen katsojalukujen takia. Ensimmäisellä kaudellaan 10 miljoonaa katsojaa vetänyttä sarjaa katsoo nyt käynnissä olevalla neljännellä tuotantokaudella enää 4 miljoonaa katsojaa.

– Viimeisessä jaksossa sarjan tapahtumat saavat ansaitsemansa päätöksen. Siitä tulee hauskaa, liikuttavaa ja antoisaa. Siitä tulee päätös, jota olemme alusta saakka suunnitelleet, sarjan luoja Josh Schwartz kertoi tiedotteessaan.

Stara tapasi O.C. -sarjan tähden Benjamin McKenzien taannoin Lontoossa. Lue haastattelu tästä!