The Rasmus-Eeron Hay and Stone kiertueelle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lokakuussa esikoisalbuminsa Making Waves julkaissut Hay and Stone -yhtye tekee viiden keikan minikiertueen Suomessa tammi-helmikuussa.

Hay and Stone sai alkunsa kolme vuotta sitten, kun kaksi miljoonaa levyä maailmanlaajuisesti myyneen The Rasmuksen basisti Eero Heinänen halusi toteuttaa omia, pääbändistään poikkeavia musiikillisia visioitaan. Yhtyeen musiikki muodostuu Lenny Kravitz -tyylisestä riffittelystä, powerblues-energiasta, melodisesta ja voimakkaasta laulusta sekä inspiroivista instrumentaatioista.

Bändissä soittavat Heinosen lisäksi kitaristi Petri Kivimäki ja rumpali Hannu Risku. Kivimäki on kulttimaineisen Korpi Ensemblen kitaristi ja lauluntekijä. Risku on tuttu mm. improvisaatioteatteri Stella Polariksesta.

Eeron The Rasmus-kiireiden vuoksi Hay and Stone keikkailee satunnaisesti. Tammikuussa alkavalla kiertueella yhtye esiintyy seuraavissa paikoissa:

25.1.2007 Tampere, Klubi27.1.2007 Kaarina, Ravintola Old Texas1.2.2007 Helsinki, On The Rocks2.2.2007 Savonlinna, Happy Time Bar8.2.2007 Kuopio, Henry´s Pub