Britneyn ”uusi mies” pokasi jo uuden kaunottaren

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britney Spearsin kanssa taannoin deittaillut Kevin Federlinen ystävä, musiikkituottaja JR Rotem, ei viihtynyt pitkään Spearsin käsipuolessa. Britneyn ja Paris Hiltonin välien viilennyttyä hän päätti jäädä Hiltonin ystäväpiiriin. Nyt Rotem on bongattu poistumassa Hiltonin kotibileistä yhdessä r&b-tähti Myan kanssa.

TMZ.com -julkaisu kuvasi Rotemin avaamassa herramiehenä deitilleen auton ovea. Samoissa kotibileissä nähtiin myös Hollywoodin kermaa, kuten näyttelijä Cuba Gooding Junior, Parisin pikkusisko Nicky, futistähti Chris Judd sekä seurapiiriprinsessa Kim Kardashian.

Britney ei itsekään jäänyt suremaan lyhyeksi jääneen suhteensa viilenemistä, sillä hänet on viime päivinä bongattu futistähti Matt Leinartin kainalosta.

R&b-tähti Mya, oikealta nimeltään Marie Harrison, tunnetaan Suomessa ehkä parhaiten hänen suoritusistaan Lady Marmelade ja Ghetto Superstar -hiteissä.