Britney Spears ja Paris Hilton huonoimmat pukeutujat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Muotiguru Richard Blackwell on jälleen antanut arvionsa maailman julkkisnaisten pukeutumisesta. Julkkismaailman virallinen tyylipoliisi on rankannut supertähtien tyyliä jo 47 vuoden ajan, ja sivaltanut mielipiteillään satoja julkkiksia.

Tänä vuonna Blackwellin huonoimmin pukeutuneiden listan kärkeen nousivat odotetusti Paris Hilton ja Britney Spears. Blackwellin mukaan Screamgirls -kaksikko on kuin kaksi hernettä liian korkealle nostetulla korokkeella. Lisäksi Britney ja Paris ovat vapaasti suomennettuna ”tyylivapaita muodin alisuoriutujia”.

Kolmanneksi huonoin pukeutuja Blackwellin listalla oli näyttelijä-laulaja Lindsay Lohan. Hieman yllättäen sijalla kymmenen oli Paholainen pukeutuu Pradaan -leffan tähti Meryl Streep.

Viime vuonna listan ykkönen oli Britney Spears, kun Paris Hilton sai tyytyä sijaan kuusi. Kakkosena oli Mary-Kate Olsen, kolmosena Jessica Simpson ja nelosena Eva Longoria.