James Brownin ruumis yhä hautaamatta!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Äskettäin kuollut soulin kummisetä James Brown ei ole vieläkään päässyt haudan lepoon, vaikka hänen hautajaisensa järjestettiin jo 30. joulukuuta. Mustan musiikin supertähti joutuu odottamaan hautaustaan, koska hänen jälkeläisensä kiistelevät yhä hautapaikasta.

Brown piti haudata 30.12.2006 kotikaupunkiinsa Augustaan, Georgiaan. Tähden lapset käyvät asianajajiensa välityksellä kädenvääntöä hautapaikan lisäksi myös Brownin omaisuudesta, vaikka hänen testamenttiaan ei ole vielä edes julkistettu.

Tällä hetkellä James Brownin ruumis odottaa hautausta sinetöidyssä arkussa, jota säilytetään hänen kotonaan turvamiesten vartioimassa huoneessa. Huoneen lämpötilaa säädellään tarkasti, haustaustoimiston johtaja Charles Reid kertoi uutistoimisto AP:lle.

James Brownin koti lukittiin vain muutama tunti hänen kuolemansa jälkeen, jotta hänen omaisuutensa olisi turvassa. Tähden asianajajan mukaan muussa tapauksessa talosta olisi hävinnyt runsaasti arvokasta esineistöä, joka olisi päätynyt nopeasti huutokauppoihin. Taloon ei ole päästetty edes Brownin vaimoa, jonka piti hankkia toinen majapaikka itselleen ja 5-vuotiaalle pojalleen.