Britneyn uusi mies on Kevin look-a-like

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britney Spearsin kainalossa on viime päivinä nähty jälleen uusi komistus. Paparazzit ovat saaneet hieraista silmiään, kun ovat nähneet Spearsin uuden valloituksen, malli-näyttelijä Isaac Cohenin. People-lehden julkaisemien kuvien perusteella Isaac on kuin ilmetty Kevin Federline.

Lehden paparazzi ikuisti uuden parin deittailemassa Marian Del Reyn venesatamassa, jossa Britney ja Isaac olivat viettämässä päiväänsä yksityisellä luksusveneellä. Kuvissa Cohen on pukeutunut täsmälleen samalla tavalla kuin Kevin Federline, joten olisikohan Spears hakenut itselleen Kevinin korviketta aivan konkreettisesti?

Parin päiväohjelmaan kuului rentoutumista veneen kannella ja tietenkin halailua uuden kullan kanssa. Illalla pari suuntasi Kalifornian kuumaan yöelämään. Yhteneväisyydet Cohenin ja Federlinen välillä loppuvat ilmeisesti samaan vaatekauppaan, sillä Isaacin kerrotaan olevan jalat maassa -osaston herrasmies, jolla on iso sydän.

Ehkä Britney on viimein löytänyt rinnalleen ihmisen, joka rauhoittaa bailuputkea ja samalla pelastaa supertähden uran täydelliseltä mahalaskulta.