Jennifer Aniston adoptoimassa?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Frendit-sarjasta superjulkkikseksi ponnistanut näyttelijä Jennifer Aniston harkitsee adoptiota. Monien muiden Hollywood-tähtien tapaan Aniston haluaa lapsen, mutta koska Brad Pitt ja Vince Vaughn ovat hänet jättäneet, ainoat keinot ovat uusi suhde tai adoptio.

37-vuotias supertähti on halukas avaamaan kotinsa pienokaiselle, joka saisi siten paremmat mahdollisuudet normaaliin elämään. Normaali elämä lienee kuitenkin vain vertaus, sillä Aniston kuuluu maailman seuratuimpiin ihmisiin.

– Jennifer kertoi, että kun puolentoista vuoden suhde Vince Vaughniin loppui, hän alkoi punnita elämänsä tärkeysjärjestystä uudelleen. Hän on 37-vuotias, ja adoptoimalla hän saisi perustettua perheen ilman, että hänen tarvitsisi huolehtia tulevasta. Hän haluaisi pojan, lähde kertoi National Enquirer -lehdelle.

Jennifer haluaa siis kovasti äidiksi, mutta hän ei halua olla epätoivoinen miesten suhteen. Kahden viimeisimmän suhteen mentyä kiville hän ei halua ainakaan hetkeen aloittaa uutta suhdetta. Aniston kertoi julkisesti suunnittelevansa adoptiota jo ollessaan naimisissa Brad Pittin kanssa.