Lindsay Lohan vakavasti sairas

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lindsay Lohan joutui viime viikolla leikkauspöydälle, kun häneltä poistettiin umpisuoli. Yksinkertainen leikkaus sujui hyvin, mutta samalla lääkärit huomasivat tähden verestä, että jotain on pahasti vialla. Pian selvisikin, että Lindsay kärsii maksavauriosta, joka voi olla jopa hengenvaarallinen, ellei hän lopeta juomistaan.

– Lindsay maksasta päätellen hänen juomisensa on tullut hänen terveydelleen kalliiksi. Hänen maksa-arvonsa ovat erittäin vakavat. Uskomatonta, että hän edes kävelee, lähde kertoi National Enquirer -lehdelle.

AA-kerhon tapaamisissa jo vuoden päivät käyneen alkoholisoituneen tähden terveys on siis vakavassa vaarassa. Veriarvojen mukaan osa Lindsayn maksasta on jo vaurioitunut, sillä maksan entsyymejä vuotaa hänen vereensä, lehti kertoo.

Lindsay on kuluneen vuoden aikana kiidätetty lukuisia kertoja sairaalaan milloin mistäkin syystä. Hänen viime vuotensa alkoi sairaalareissulla jo muutama tunti vuoden vaihtumisen jälkeen.