Vieroitushoito ei auttanut Kelly Osbournea

Viihdeuutiset · Stara.fi

Osbournen julkkisperheen tytär Kelly Osbourne joutui taannoin vieroitushoitoon vakavan huumeongelmansa takia. Hän menetti hetkeksi jopa kuulonsa käytettyään sekaisin lääkkeitä ja huumeita.

Nyt Kelly on kertonut, ettei vieroitushoito auttanut häntä pääsemään eroon huumeista. Sen sijaan hoidon tähtitieteellisen kallis hinta sai nuoren artistin lähes shokkiin.

– Olen ollut vieroituksessa useita kertoja, eikä se auta, koska en kerta kaikkiaan halunnut sitä. Lähdin sieltä kesken kaiken, ja puolen vuoden kuluttua olin taas onneton. Ajattelin, että maksan heille auttamisestani, mutta kaikki maailman rahatkaan eivät auta paranemaan, ellei sitä itse halua, Kelly kertoi People-lehdelle.

22-vuotias poppari ilmoitti viime kesänä lopettaneensa alkoholin käytön ja päästyään eroon alkoholismista. Alunperin hän syytti juomisestaan geenivirhettä, mutta myönsi lopulta sen olevan hänestä itsestään kiinni.