Britney Spears antoi kodittomalle 300 dollaria

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears toimi hyväntekijänä, kun hän antoi keskiviikkona Los Angelesissa kodittomalle miehelle 300 dollaria, eli noin 200 euroa. Spears nosti ensin suurehkon summan rahaa pankkiautomaatilta, ja jatkoi autolla matkaansa.

Saavuttuaan erääseen risteykseen Britney pysäytti autonsa ja pian auton ikkunaan koputti koditon mies.

– Britney avasi ikkunan ja ojensi miehelle 300 dollaria. Lisäksi hän toivotti miehelle onnea ja hyvää uutta vuotta. Mies sai melkein sydänkohtauksen, US Weekly kertoi.

Britneyn yllättävä anteliaisuus on Yhdysvalloissa laitettu uuden positiivisen imagon piikkiin, jolloin se olisi ollut harkittu julkisuustemppu. Jatkossa samanlaisia vetoja on luvassa myös lisää, sillä Britneyn lähipiirin mukaan ”Uusi Britney” haluaa tänä vuonna tehdä paljon hyvää.

Keskiviikkona Spearsin perhe kasvoi yhdellä lemmikillä, kun Britney ja Sean Preston kävivät ostamassa 3.200 dollarin arvoisen Chihuahua -koiranpennun. Uuden pikkuriiviön nimeksi on tulossa Snow White. Britneyn aikaisemmista kolmesta Chihuahua -koirasta, Lucky, Lacy ja Bit Bit, ei ole saatu havaintoja pitkään aikaan.