Eric Prydz vs Floyd : Proper Education

Singlet · Stara.fi

Ruotsalainen konepoppari Eric Prydz kierrättää uudella Proper Education -singlellään Pink Floyd -yhtyeen Another Brick On The Wall -klassikkoa. Prydz on onneksi tehnyt kierrätyksensä pieteetillä, sillä lopputulos antaa arvoa myös alkuperäiselle viisulle kuoroineen päivineen.

Alkuperäinen kappale oli jättihitti jo omana aikanaan vuonna 1979, mutta ruotsalaispoppari on ottanut omaan versioonsa selkeästi erilaisen lähestymistavan. Nyt viisu on suunnattu selkästi klubien tanssilattioille, joilla se toimiikin mainiosti. Yhtenä koukkuna ovat tietenkin tutut vokaalit, mutta tanssilattialla biisin paras koukku löytyy ehdottomasti ylimitoitetun tuhdista basslinesta, joka saa hyvin varustetulla valolattialla tiukimmatkin lahkeet lepattamaan.

Lopputulos on oikein toimiva paketti, ja se saa polven nousemaan kaikenikäisellä yleisöllä. Siten Prydzin tuorein sinkku onkin talven tiukimpia hittejä limudiscoista aina ikäihmisten discoihin saakka. Tämä voisi toimia mainiosti myös Helsingissä aloittaneella K-50 discon lattialla.

Pisteet 4/5