Happoradio : Suru on

Singlet · Stara.fi

Happoradion kappaleet ovat siinä mielessä erikoisia, että ne eivät aukea kovin nopeasti. Kun näin pääsee kuitenkin käymään, niistä löytyy sitäkin tarttuvampia ”vanhan hyvän ajan” melodioita, jotka kestävät kovaakin kulutusta. Kertakäyttömelodiat tulevat ja menevät, mutta Happoradion viisuilla on tapana soida pitkään radioaalloilla.

HC Sää -kappaleen tapaan myös Suru on avautuu hieman hitaasti, mutta avautumisen jälkeen kappaletta kuuntelee tauotta hyvinkin pitkään. Kertosäkeen melankolinen melodia ansaitsee ilman muuta kiitettävän arvosanan. Soundeiltaan biisi noudatta yhtyeen tuttua kaavaa, eli soundi on raskaammasta päästä, vaikka kappale on kokonaisuutena ottaen suhtellisen poppia tuotantoa.

Loistavan hooceen tasolle uusi viisu ei mielestäni aivan yllä, mutta Suru on vahvistaa entisestään Happoradion asemaa upeiden ja kestävien melodioiden tekijänä. Se on nykypäivän kertakäyttökulttuurissa harvinainen taito.

Pisteet 4/5