James Brownin poika jää ilman perintöä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Joulupäivänä kuollut soulin kummisetä James Brown jätti viimeisen vaimonsa Tomi Rae Hynien ja heidän yhteisen lapsensa, viisivuotiaan James Juniorin, ilman perintöä, CNN uutisoi. Supertähden asianajajien mukaan kuusi Brownin lapsista saa perintöä, mutta James Jr. ei ollut mukana listassa.

Testamentissa on kuitenkin vielä ongelmia, sillä sen alkuperää ei ole vielä voitu varmuudella osoittaa ainakaan testamentin ulkopuolelle jätetyille. Parhaillaan perikunta käy kiistaa myös Brownin hautapaikasta. Tähden ruumis joutuu odottamaan ratkaisua kodissaan, jossa ruumista säilytetään sinetöidyssä arkussa.

Brownin talon portit lukittiin vain muutama tunti tähden kuoleman jälkeen. Nyt on ilmennyt, että talo ei ollutkaan James Brownin omistuksessa, vaan sen omisti jo vuosien ajan ulkopuolinen taho.