Britney Spears vanhenee silmissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Railakkaan juhlimisensa takia viime aikoina paljon julkisuudessa ollut poptähti Britney Spears on saanut huomata, että keho ei kestä railakasta juhlimista kovin pitkään. Nyt yksi Beverly Hillsin plastiikkakirurgeista on kauhistunut tutkittuaan Spearsin valokuvia.

Kuvia tutkineen plastiikkakirurgi Robert Rayn mukaan Britney näyttää vanhentuneen jopa 15 vuotta kahden viime vuoden aikana. Hän on kiinnittänyt huomiota erityisesti Britneyn silmäpusseihin ja hiusten laatuun. Hänen mukaansa Britneyn kasvoilta on selvästi havaittavissa jopa ryppyjä, E! Online kertoo.

Saman huomasi tosin Christina Aguilera jo toissavuoden syksyllä toteamalla julkisesti, että Britney on antanut vartalonsa rupsahtaa.

– Hän on antanut itsensä rupsahtaa. En voi uskoa, että hän voisi enää palata, Aguilera ennusti jo puolitoista vuotta sitten.