FlatOut 2 (PS2)

Pelit · Stara.fi

Kotimainen, mainiosti maailmallakin menestynyt FlatOut on saanut jatko-osan FlatOut 2. Bugbearin työstämä romuralli jatkaa hienosti edeltäjänsä perinteitä, mutta hieman enemmän kakkoselta olisi voinut ehkä odottaa. Silti erityisesti Uusiksen suursuosioon nostaman curlingin käyttö pelissä osoittaa Bugbearilta hyvää pelisilmää.

Mukana on toki uusia autoja, ratoja ja minipelejä, joiden kanssa vierähtää muutamakin hauska tovi, mutta silti peli on pelattu muutamassa illassa. Musiikkipuolella on panostettu laatuun, kun mukana on myös mittava joukko rock-kansan suosikkeja, joiden viisut nostavat sopivasti pulssia kaahailun lomassa.

Parasta FlatOut 2:ssa ovat yhä upeat mälläykset. Autojen, ja oikeastaan kaiken muunkin, hajoaminen näyttää juuri niin hienolta, kuin sen pitääkin. Kokonaisuutena FlatOut 2 on varsin mainio jatko-osa, joten aivot narikkaan ja Flatmobilen kaasu pohjaan!

Plussat– Grafiikka– Viihdyttävä– Minipelit– Musiikki

Miinukset– Nopeasti pelattu ”läpi”– Tuunaus

Pisteet 4/5