Suomen komeinta popparia äänestetty jo 23.000 kertaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suurimman viihdealan verkkojulkaisun järjestämässä Mister Pop 2006 -äänestyksessä on annettu jo yli 23.000 ääntä. Stara.fi -julkaisussa käytävä äänestys päättyy tammikuun lopussa, ja samalla selviää kuka oli viime vuoden komein kotimainen miespoppari.

Äänestyksessä on jo nyt annettu ääniä enemmän kuin koskaan aikaisemmin äänestyksen viiden vuoden historian aikana. Suomen oloissa valtavasta äänimäärästä huolimatta kärkikaksikon taistelu on tasaisinta koko äänestyksen historiassa.

Sunrise Avenue -yhtyeen Samu ja Poets of the Fall -yhtyeen Marko olivat eilen täsmälleen tasalukemissa, kun molemmilla oli 26 prosenttia äänistä. Kolmantena kisassa on toissavuoden ykkönen Antti Tuisku.

Äänestä suosikkiasi tästä!