Ben Affleck myy J.Lon 300.000 dollarin lahjan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Ben Affleck on päättänyt myydä Bentley -loistoautonsa, jonka hän sai lahjaksi ex-tyttöystävältään Jennifer Lopezilta. Peräti 300.000 dollarin arvoisen menopelin tuottama rahatukku ei päädy Affleckin taskuun, vaan näyttelijä lahjoittaa rahat Bostonissa sijaitsevalle lastensairaalalle.

Ben toivoo, että J.Lon hänelle lahjaksi antama auto menisi kaupaksi kaikessa hiljaisuudessa ilman suurempaa mediajulkisuutta, ja siksi hän kaavailee myyvänsä sen yksityiselle keräilijälle, In Touch -lehti kertoo.

Näyttelijä Jennifer Garnerin kanssa perheen perustanut tähti seurusteli aikoinaan Lopezin kanssa. Jopa kihloissa ollut pariskunta kuitenkin erosi vuonna 2004, koska Jennifer olisi halunnut perustaa perheen, mutta lapsenteko ei onnistunut. Pian eron jälkeen Affleck alkoi seurustella Garnerin kanssa, joka tulikin nopeasti raskaaksi. Uutinen oli kova paikka Lopezille.