Jennifer Love Hewitt syöttää koiralleen masennuslääkettä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Jennifer Love Hewitt on ottanut koiranhoidossa käyttöönsä aivan erityiset keinot. Hänen King Charles Spanielinsa Charli kärsii nimittäin ahdistuskohtauksista, ja tähti lääkitsee nyt pienokaistaan Prozac -masennuslääkkeellä.

Suomessakin Aavekuiskaaja -sarjan tähtenä syksyllä nähty Hewitt vei luppakorvansa eläinlääkärille sen jälkeen, kun koiran käytös oli muuttunut. Koira sai outoja kohtauksia, joissa se nuoli ilmaa pitkiä aikoja kerrallaan. Lääkäri totesi koiran kärsivän ahdistuksesta, jota hoidetaan nyt siis ihmisillekin syötettävällä masennuslääkkeellä.

Paratiisilinnut ja Viiden juttu -televisiosarjoista tutuksi tullut Hewitt kertoi US Weekly -lehdelle, että koira on nyt onnellisempi kuin koskaan.

Stara.fi tapasi Jennifer Love Hewittin taannoin Los Angelesissa. Lue haastattelu tästä!