Kevin Federline on P.A.

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britney Spearsin ex-aviomies Kevin Federline elää tällä hetkellä kaikkea muuta kuin unelmaansa. Hän on joutunut viime päivinä noloihin tilanteisiin, kun miljonäärivaimon hänelle ostamat lahjat ovat vaihtuneet yksi toisensa jälkeen rahaksi.

Samalla kun Britney jakelee rahaa kodittomille ja ostaa itselleen ja lapsilleen kolmen tuhannen dollarin koiria, Kevin kantaa omaisuuttaan takaisin kauppoihin saadakseen takaisin niihin kulutetut rahat. Viime kuussa Kevin palautti erääseen kauppaan yli 20.000 euron arvosta Britneyn hänelle ostamia vaatteita, In Touch kertoo.

Ensin myyjä ei suostunut antamaan palautetuista vaatteista rahoja takaisin, mutta suostui myöhemmin vaihtamaan vaatteet saman yrityksen lahjakorttiin. Nyt Kevin yrittää myydä lahjakorttia eniten tarjoavalle ja saada sitä kautta rahaa.

Jo marraskuussa Kevin jätti luksuselämän taakseen, ja keskittyi syömään halvoissa kulmakuppiloissa. Hollywoodin yössä Kevin metsästää nykyisin happy hour -ravintoloita ja drinkkitarjouksia