He Tanssivat Tähtien Kanssa tänä vuonna

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ensimmäisellä tuotantokaudellan suuren suosion saanut viihdeohjelma Tanssii Tähtien Kanssa jatkuu toisella tuotantokaudellaan MTV3-kanavalla 25. helmikuuta. Tähtioppilaina nähdään jälleen tuttuja julkkiksia tanssinopettajineen.

Tanssii Tähtien Kanssa oli MTV3:n viime vuoden menestyksekkäin tv-ohjelma. Sitä katsoi keskimäärin 1,4 miljoonaa suomalaista ja finaalia jännitti parhaimmillaan 1,8 miljoonaa katsojaa. Finaalilähetys oli viime vuonna kaikista tv-ohjelmista neljänneksi katsotuin.

– Tanssii Tähtien Kanssa on yksi merkittävimmistä ohjelmapanostuksistamme ja odotamme, että siitä tulee jälleen suomalaisten ykköspuheenaihe, toteaa MTV3:n kanavajohtaja Sami Rahnasto.

– Tanssii Tähtien Kanssa tarjoaa tulevallakin kaudella ainutlaatuisen yhdistelmän hyväntuulisuutta, jännitysnäytelmää, glamouria ja huumoria, summaa ohjelman tuottaja Jaana Besmond Broadcastersilta.

Tanssii Tähtien Kanssa 2007 kilpailijaparit ovat:

– Toimittaja-kirjailija Pirkko Arstila ja Vesa Anttila– Miss Suomi 1999 Vanessa Forsman ja Marko Keränen– Kwan-yhtyeen laulaja Mariko ja Aleksi Seppänen– Näyttelijä Sari Siikander ja Mikko Ahti– Laulaja Kirka ja Saara Huovinen– Näyttelijä Eppu Salminen ja Anna Sainila– Salkkari-tähti Sami Sarjula ja Sanna Hirvaskari– Ex-uimari Jani Sievinen ja Helena Ahti-Hallberg