Kylie Minogue : Showgirl Homecoming Live

Albumit · Stara.fi

Pitkän sairauslomansa jälkeen hieman takellellen keikoille palannut supertähti Kylie Minogue on yksi niistä hyvin harvoista tähdistä, jotka ovat kyenneet nousemaan listaykkösiksi kolmella vuosikymmenellä. Äskettäin jatkuneen Showgirl -kiertueen tiimoilta julkaistaan nyt livelevy, jossa kuulija pääsee kokemaan ainakin osan Kyllin paluukeikkojen tunnelmasta.

Kyseessä on täysimittainen keikka spiikkeineen päivineen, eli kestoa on kahden levyn verran. Setti on jaettu kahdeksaan osioon, ja mukana on tuttujen megahittien lisäksi myös hieman tuntemattomammaksi jääneitä Kylie -viisuja. Muutamista kappaleista kuullaan selvästi erilaiset versiot, ja esimerkiksi Come Into My World on keikalla jopa laimea. Klassikkoviisu The Loco-Motion esitetään tyylikkäästi 40-luvun soundilla.

Pääosin meno on kuitenkin vahdikasta discoa, ja mukana on tiukkojakin vetoja, kuten Better The Devil You Know, I Should Be So Lucky, Can’t Get You Out Of My Head ja loistava Hand On Your Heart. Biiseihin mahtuu usein mukaan myös cover-vaikutteita. Täytenä coverina Kylie heittää setissään Somewhere Over The Rainbow -klassikon.

Ehkäpä parasta antia tuplalevyllä on Kylien aidosti liikuttuneiden spiikkien lisäksi paluu lavalle encoren jälkeen. Silloin yleisön hurmio on todella läsnä. Kylie-faneille tässä on totaalista herkkua, mutta muillekin ihan mielenkiintoinen paketti.

Pisteet 4/5