Lovex suoraan Saksan singlelistalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kotimainen rockyhtye Lovex on noussut julkaisuviikollaan suoraan Saksan singlelistalle. Yhtyeen Guardian Angel -single debytoi listan sijalla 22. Single julkaistiin samana päivänä myös Itävallassa ja Sveitsissä.

Lovex on promotoinut ahkerasti tulevaa albumiaan Saksassa, ja bändi onkin noteerattu esimerkiksi Saksan suurimmassa Bravo -nuortenlehdessä, joka kävi tekemässä ennen joulua kundeista haastattelun. Guardian Angel -musiikkivideota esitetään parhaillaan tiuhaan myös Viva -musiikkikanavalla. Yhtye käväisi viime viikolla myös Vivan haastattelussa.

Lovexin Divine Insanity -albumi julkaistaan Saksassa, Itävallassa ja Sveitsissä 16. helmikuuta. Yhtye työstää parhaillaan Saksassa lisämateriaalia tuolle levylle. Levylle tulee kaksi uutta kappaletta Anyone Anymore ja Shout.