Naomi Campbell tunnusti oikeudessa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supermalli Naomi Campbell tunnusti tiistaina oikeudessa syytökset, joiden mukaan hän löi apulaistaan puhelimella päähän sen jälkeen, kun he olivat riidelleet kateissa olevista farkuista.

– Heitin asunnossani puhelimen, joka osui Anaan. Se oli vahinko, koska tarkoitukseni ei ollut osua häneen, Naomi kertoi Manhattanilaisessa oikeusistuimessa tuomari Robert Mandelbaumille uutistoimisto AP:n mukaan.

Naomin tiedottaja julkaisi myöhemmin päivällä lehdistötiedotteen, jossa Naomi perusteli tunnustustaan.

– Tunnustin tekoni tänään oikeudessa. Se oli paras tapa ilmaista, että olen pahoillani. Otin vastuun teostani ja olen valmis vastaamaan myös seurauksista. En anna tämän kuitenkaan vaikuttaa elämääni, sillä mennyt on mennyttä. Elämä jatkuu, ja tulevaisuus tuo tullessaan hienoja asioita, Naomi kertoi.

Mikäli supermalli olisi todettu syylliseksi toisen asteen pahoinpitelyyn, olisi hän voinut saada maksimissaan peräti seitsemän vuoden vankeustuomion. Tunnustus kuitenkin lievensi tuomiota, joten Naomi selviää huomattavasti vähemmällä.

Tunnustuksen ansiosta Naomi selviää tekosistaan vain viiden päivän yhteiskuntapalvelulla ja 363 dollarin lääkärikulujen maksamisella. Lisäksi hänen tulee osallistua kahden päivän vihanhallintakurssille. Tähden asianajaja toivoi, että yhteiskuntapalvelu voitaisiin suorittaa sisätiloissa, ettei media pääsisi herkuttelemaan Naomin kuvilla.

Ana Scolavino väitti jo viime vuoden keväänä, että Naomi olisi lyönyt häntä puhelimella. Naomi kuitenkin kiisti tuolloin syytökset, ja uhkasi nostaa vaatteidensa varkaudesta syytteen apulaistaan vastaan. Viimeisten kahden vuoden aikana Naomi Campbell on joutunut lukuisten pahoinpitelysyytösten kohteeksi. Hänet on pidätetty niihin liittyen jo yhdeksän kertaa.