Sunrise Avenue soi miljoonille raskaan sarjan nyrkkeilyottelussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kotimaisen Sunrise Avenue -yhtyeen musiikki soi ensi viikonloppuna hieman erikoisissa tunnelmissa, sillä yhtyeen Failytale Gone Bad -hitti saattaa kehään nyrkkeilijä Nikolai Valujevin ammattinyrkkeilyn raskaan sarjan MM-ottelussa Sveitsin Baselissa.

Ottelussa ovat vastakkain Venäjän Nikolai Valujev ja USA:n Jameel McCline, ja se televisioidaan yli 60 maahan. Samalla Sunrise Avenuen kappaleen kuulevat miljoonat uudet kuulijat ympäri maailman.

Sunrise Avenuen single Fairytale Gone Bad on tällä hetkellä Saksan singlelistan sijalla 13., ja albumi on löytänyt tiensä yli 40.000 saksalaiseen kotiin. Yhtye keikkailee Saksassa 2 – 6.2.2007. Keikoista neljä on loppuunmyytyjä.

Keikkojen jälkeen yhtye suuntaa tiensä Ruotsiin, jossa se esiintyy albumin julkaisukeikalla 7. helmikuuta Tukholman Debaser -klubilla. Ruotsin single listalla Fairytale Gone Bad on tällä hetkellä sijalla kymmenen.