Brad Pitt ja Angelina Jolie muuttivat mediaa pakoon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodin superpari Brad Pitt ja Angelina Jolie ovat muuttaneet lapsiensa kanssa Los Angelesista rauhallisempiin maisemiin New Orleansiin, Louisianaan. Perhe osti itselleen uuden asunnon kaupungin ranskalaiskortteleista.

Muuton syyksi on kerrottu median liian suuri kiinnostus perhettä kohtaan Hollywoodissa. Brad ja Angelina haluavat lastensa varttuvan ilman paparazzien alituista jahtaamista. Muuttoon vaikuttivat toki myös työasiat, sillä Brad kuvaa parhaillaan Louisianassa seuraavaa elokuvaansa The Curious Case Of Benjamin Button.

Vaikka Bradin työ vei perheen kauas etelään, on heidän tarkoituksensa jäädä pysyvästi New Orleansiin. Angelina keskittyy nyt perheenäidin rooliin omassa kodissaan.

– Rakastamme siellä asumista. Lapset menevät siellä kouluun. Odotamme sitä kovasti, Angelina kertoi US Weekly -lehdelle.