Victoria Beckham shoppaili 100.000 dollarilla päivässä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltoihin muuttoa harkitseva julkkispari Victoria ja David Beckham tutustuvat parhaillaan uuteen mantereeseen. Victoria otti amerikkalaisen shoppailuperinteen haltuun kerralla, kun hän pani sileäksi peräti 100.000 dollaria yhden shoppailupäivän aikana.

David Beckham on yksi maailman parhaiten palkatuista urheilijoista, mutta Victoria tekee parhaansa, ettei liikaa rahaa jää tilille makaamaan. Victoria oli Los Angelesissa tutustumassa paikalliseen luksusasuntojen tarjontaan, kun hän päätti lähteä samalla myös ostoksille.

Victorian ostoskasseihin päätyi ainakin tuliaisia perheen lapsille. Tilauslistalla oli myös jalkapalloaiheista sisustusta tuleviin lastenhuoneisiin. Victorian kerrotaan ihastuneen futissänkyihin, futissäkkituoleihin ja futispöytiin.

– Hänen ajatuksensa oli, että huoneessa oleskeleva tuntisi olevansa kuin jalkapallostadionilla, Petit Tresor -liikkeen omistaja Samantha Winch kertoi TMZ.comille.

Yksi mielenkiintoisista ostoksista oli 410 dollaria maksanut Hermes -merkkinen vaippalaukku.