Britney Spears harjoitteli uusia biisejä ravintolassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears on palannut jälleen niin sanotusti sorvin ääreen juhlittuaan vielä alkuviikon Las Vegasissa uuden miehensä Isaac Cohenin kanssa. Spears palasi keskiviikkona pitkästä aikaa studiolleen työstämään seuraavaa albumiaan, joka pitäisi saada julkaistua vielä tämän vuoden aikana.

Britney työstää parhaillaan uutta materiaaliaan Record Plant -studiolla Los Angelesissa. Paparazzit bongasivat ruokatauolla paikallisessa hampurilaispaikassa olleen Britneyn. People-lehden tietojen mukaan Britney harjoitteli uusia kappaleitaan myös ruokatauon aikana ravintolassa, joten läsnäolijat saivat eräänlaisen yksityiskeikan.

Britneyn managerin mukaan albumi on jo puoliksi valmis. Ensimmäinen single julkaistaan kesällä ja koko levy ensi syksynä. Britneyn Fed-Up -kappaleen demon väitetään levinneen internetiin, mutta sen todellisesta alkuperästä ei ole vielä saatu vahvistusta. Kyseinen video on sittemmin poistettu YouTubesta, mikä osaltaan vahvistaa huhujen todenperäisyyttä.