Radio NRJ palkitsi musiikkitähtiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eilen Helsingissä juhlittussa NRJ Radio Awards 2007 -musiikkigaalassa palkittiin jälleen menestyksekkäitä musiikkitähtiä. Illan voitokkain oli Sunrise Avenue, joka sai neljä palkintoa. Saksassa hyvin menestynyt yhtye palkittiin parhaana pohjoismaisena yhtyeenä, parhaana suomalaisena tulokkaana, parhaasta suomalaisesta biisistä Fairytale Gone Bad ja parhaasta suomalaisesta albumista On The Way To Wonderland.

Parhaana suomalaisena miesartistina palkittiin Antti Tuisku ja vastaavan naisartistin pokaalin pokkasi Katri Ylander. Rockeimmaksi artistiksiksi Radio NRJ:n kuuntelijat valitsivat Lordin, vuoden danceakti oli ruotsalainen Basshunter ja vuoden r&b & hiphop -artistina palkittiin 50 Cent.

Tapahtumassa esiintynyt Juanes palkittiin parhaana ulkomaisena miesartistina. Lisäksi latinotähti pokkasi parhaan ulkomaisen tulokkaan palkinnon, vaikka hänen pop-uransa on jatkunut jo seitsemän vuotta ja esimerkiksi Mi Sangre -menestyslevy on julkaistu alunperin jo vuonna 2004.