Fergie salailee kihlaustaan?

Viihdeuutiset · Stara.fi

The Black Eyed Peas -yhtyeen lisäksi soolouralla siipiään parhaillaan kokeileva poptähti Fergie, eli Stacy Ferguson, on mennyt kaikessa hiljaisuudessa kihloihin, Life & Style -lehti uutisoi.

Fergien nykyinen mies on Josh Duhamell, ja heidän väitetään kihlautuneen hieman ennen joulua. Fergietä ei ole kuitenkaan kuvattu kihlasormus sormessaan, mutta julkaisun mukaan hän piilottelee neljän karaatin timanttisormustaan käsilaukussaan.

Fergie haluaa julkistaa kihlauksen vasta, kun pariskunta on päättänyt hääpäivän. Fergien tiedottaja on kiistänyt kihlauksen, mutta pariskunnan ystävien mukaan Fergie ja Josh esittelivät sormuksiaan joulun aikaan järjestetyssä juhlassa. Häitä juhlitaan ensi kesänä jossain päin Eurooppaa.

Stara tapasi Fergien äskettäin Lontoossa. Lue haastattelu tästä!