Rasisti pihalle julkkisten Big Brotherista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britanniassa valtavan kohun aiheuttanut Celebrity Big Brother -kisaaja Jade Goody on äänestetty pihalle julkkisten täyttämästä BB-talosta, kun kansa osoitti mieltään myös pudotusäänestyksessä.

Vuoden 2001 Big Brother -kisasta julkkikseksi noussut Goody nimitteli ohjelmassa rasistisesti intialaistaustaista Bollywood-näyttelijä Shilpa Shettyä. Tapauksen jälkeen hän on saanut jo tappouhkauksia. Goody itse pahoitteli käytöstään sen jälkeen, kun hän oli pudonnut kisasta. Poikkeuksellisesti häätölähetykseen ei päästetty tällä kertaa lainkaan studioyleisöä.

Skandaalin takia jopa Britannian ja Intian poliittiset välit ovat tulehtuneet, ja maiden johtajat ovat joutuneet ottamaan kantaa tilanteeseen. Ohjelman pääsponsoreista ainakin yksi on irtisanonut sopimuksensa rasismikohun takia.