Sukulainen paljasti Oprah Winfreyn synkän salaisuuden

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman rikkain viihdealan ihminen, televisiotähti Oprah Winfrey, nousi vuonna 1990 otsikoihin, kun hänen teiniraskautensa vuoti julkisuuteen. Tähti itse kertoo The Oprah Magazine -lehtensä tuoreessa numerossa murtuneensa täysin, kun asian vuotajaksi osoittautui oma sukulainen.

Oprah synnytti lapsen ollessaan vasta 14-vuotias teinityttö. Pienokainen kuoli sairaalassa muutaman viikon kuluttua. Asia pysyi pitkään salassa julkisuudelta, mutta ahne sukulainen myi jutun lopulta National Enquirer -lehdelle.

AP-uutistoimiston mukaan kavaltaja oli sisarpuoli Patricia Lloyd, joka sai paljastuksestaan palkkioksi 19.000 dollaria. Vuotajan selvittyä Oprah kertoo itkeneensä kolme päivää ja tunteneensa itsensä petetyksi, haavoittuneeksi ja epätoivoiseksi.

– Vain sukulaiseni ja lähimmät ystäväni tiesivät. En kertonut kenellekään synkästä historiastani. Minua käytettiin seksuaalisesti hyväksi 10-vuotiaasta aina 14-vuotiaaksi saakka, kunnes tulin lopulta raskaaksi, Oprah kertoi.

– Kuvittelin, että tiedon leviäminen vahingoittaisi uraani. Että jokainen vastaantulija osoittaisi minua sormella ja sanoisi ”Raskaana 14-vuotiaana, törkeä tyttö!” Kukaan ei kuitenkaan sanonut mitään, eivät edes tuttuni. Olin odottanut 20 vuotta reaktiota, jota ei sitten tullutkaan. Lopulta se oli helpotus.