Big Brotherista pudotettu tunnusti itkien rasisminsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suuren luokan skandaalin Britannian julkkisten Celebrity Big Brother -ohjelmassa aiheuttanut Jade Goody on myöntänyt kommenttiensa olleen rastistisia, vaikka hän ei pidäkään itseään rasistina.

25-vuotias entinen hammashoitaja hyökkäsi sanallisesti näyttelijä Shilpa Shettyä vastaan viime viikolla, ja äänestettiin heti pois kilpailusta. Hän antoi tapahtumista lausuntonsa eilen Sky -televisiokanavalle, ja myönsi samalla myös kiusanneensa Shettyä.

– En ole rasisti, mutta tuossa tilanteessa annoin rasistisia kommentteja. Shetty oli tosiaan kiusaamisen ja rasismin uhri. Asiat joiden en tiennyt olevan rasistisia, osoittautuivat sellaisiksi. Se oli oma vikani, koska en tiennyt tarpeeksi muiden ihmisten kulttuureista, Goody kertoi kyyneleet silmissä.

Rasististen nimittelyjen lisäksi Shetty sai kuulla myös negatiivisia kommentteja esimerkiksi kokkaustaidoistaan. Hän ei itse kuullut kaikkia hänestä kerrottuja kommentteja, eikä alunperin tiennyt olleensa rasismin kohteena. Kotikatsomoissa tapahtumista nousi kuitenkin valtava kohu.

Shilpa Shetty on Intiassa supertähti, mutta Euroopassa Bollywood-tähti ei ole kovin tunnettu.