Björk työstää uutta levyä Timbalandin kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Islantilainen poptähti Björk työstää parhaillaan uutta albumiaan. Levyn tuotantotiimissä on mukaan useita tuttuja nimiä, joista yksi on hiphop-tuottajana hyvin menestynyt Timbaland.

Kyseisen menestystuottajan tähteä himmentävät tosin plagiointisyytökset suomalaisartistin kappaleen varastamisesta. Timbalandin lisäksi Björkin uudessa tiimissä ovat myös Mark Bell, Brian Chippendale, Chris Corsano ja Anthony Hegarty.

Vielä nimetön Björkin kuudes studiolevy tulee ennakkotietojen mukaan esittelemään uudenlaisen Björk-soundin. Jatkossa islantilaisen popparin levyillä kuullaan aikaisempaa enemmän r&b- ja hiphop-vaikutteita, Contactmusic uutisoi.

41-vuotias Björk Gudmundsdottir nousi vuonna 1993 kansainväliseen menestykseen yhdistelemällä omaperäistä lauluaan ja vaikutteita muiden muassa jazzista, ambientista, electrosta ja kansanmusiikista. Hänen ensimmäinen levynsä Björk julkaistiin jo vuonna 1977, mutta ensimmäinen varsinainen studioalbumi Debut julkaistiin vuonna 1993, kun Human Behaviour nousi listoille ympäri maailmaa.