Britney Spearsin exät juhlivat Las Vegasissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britney Spears työstää parhaillaan seuraavaa albumiaan studiossa, mutta hänen ex-miehensä juhlivat Las Vegasissa. Spearsin ex-poikaystävä Justin Timberlake ja ex-aviomies Kevin Federline on nimittäin bongattiin viikonloppuna Vegasin yössä.

Justin oli perjantaina keikalla pelikaupungin kuuluisassa MGM Grandissa, ja Kevin yllätti yleisön saapumalla paikalle fanittamaan Timberlakea. Hän oli kaupungissa seuraamassa World Extreme Cagefighting -tapahtumaa.

Kevin suuntasi Justinin keikalle yhdessä muiden julkkisten kanssa. Hän oli mukana seurueessa, jossa nähtiin myös Alyssa Milano, David Hasselhoff ja Toni Braxton. Keikan jälkeen Justin otti tilanteen haltuunsa ja tanssitti Alyssa Milanoa Jet -yökerhon tanssilattialla ja jutusteli pitkään Eva Longorian kanssa.

Koko ryhmä suuntasi aamuyöllä jatkoille hotellin uuteen sviittiin, joka listahinta on noin 25.000 dollaria yöltä. Sviittiin kuuluu esimerkiksi koripallohalli pukuhuoneineen päivineen.