Drew Barrymore juoksentelee alasti pelloilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Legendaarisesta E.T. -elokuvasta lapsitähtenä tunnetuksi tullut ja sittemmin myös muita näkyviä elokuvarooleja tehnyt näyttelijä Drew Barrymore on kertonut rakastavansa pelloilla juoksentelua – alastomana.

Ihan missä tahansa pelloilla alastonta Barrymorea ei voi bongata, sillä hän päästelee Hollywoodin aiheuttamia paineita juoksentelemalla pelloilla nimenomaan Irlannissa. Osin siitä syystä hän rakastaa Irlantia ja onkin vieraillut siellä usein.

– Kun ajan autolla Irlannissa, pysäköin autoni, juoksen pellolle ja riisun vaatteeni pois. Sitten vain juoksen pellolla alastomana, Drew Barrymore paljasti People -lehdelle.

Räväkkänä tähtenä tunnettu Drew oli teini-ikäisenä todellinen ongelmapakkaus, mutta hän korostaa rahoittuneensa kun ikää on tullut lisää. Alastomana juoksemista tähti ei kuitenkaan ole jättämässä. Myös roolit a-luokan elokuvissa, kuten Charlien Enkelit, ovat tuoneet tähdelle lisää itseluottamusta.