Duudsonit julkaisevat DVD-mahtipaketin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaista televisiohistoriaa kansainvälisillä markkinoilla tehneet Duudsonit julkaisevat 16. maaliskuuta massiivisen DVD-paketin, joka kantaa vaatimattomasti nimeä Ylpeän häjy mahtiboksi. Boksin kokonaiskesto on yli 10 tuntia ja se sisältää Duudsonien kaiken suomenkielisen materiaalin ensimmäistä kertaa samassa paketissa.

Lisäksi paketin bonuslevyltä löytyvät klassiset Törkytorstai Julkkiskidutukset. Kaiken kaikkiaan DVD-paketilla on yli neljä tuntia extramateriaalia. Hurjapäiden Duudsonit Elokuva oli viime syyskuun myydyin DVD Suomessa. Tähän mennessä julkaisua on myyty jo yli 16.000 kappaletta.

– Vihroonki päästään julkaisemaan synnyynmaas sellanen DVD-paketti mitä on jo pitkähän kyselty. Suomi on meirän henkireikä ja tukipilari, härmästä ollahan lähretty ja suomen fanit on meille tärkeimpiä!, Duudsonien Jukka kertoi.

Duudsonit ovat vieneet myös suomalaista musiikkia mukanaan maailmalle miljoonien katsojien kuultavaksi sekä elokuvansa että englanninkielisen TV-sarjansa avulla. Duudsonit julkaisevat ensimmäisen soundtrack-levynsä vain iTunesin kautta digitaalisesti. Digialbumilla ovat mukana esimerkiksi Disco Ensemble, Sweatmaster, Damn Seagulls ja The Flaming Sideburns.

– Suomessa tehdään paljon loistavaa rockmusiikkia ja on komiaa, että voimme auttaa suomalaisia bändejä saamaan suosiota myös ulkomailla, kertoo Duudsonien Jarppi.