Pako-sarjan tähti odottaa lasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin suositun Pako -televisiosarjan tähti Sarah Wayne Callies odottaa ensimmäistä lastaan yhdessä miehensä Josh Winterhaltin kanssa. Sarjassa vankilan lääkäri Sara Tancredia näyttelevän Calliesin tiedottaja kertoi TV Guide -lehdelle, että lapsi syntyy ensi kesänä.

29-vuotias Sarah Wayne Callies on ollut viime aikoina kovassa nosteessa, ja Pako -sarjan lisäksi hänellä on ollut runsaasti kysyntää myös muissa televisiosarjoissa. Ennen Pakoa hänet nähtiin Queens Supreme, Kova laki ja Tarzan -sarjoissa, mutta sittemmin Sarah on tähdittänyt menestyksekkäästi myös Suomessa pyörivää Numb3rs -sarjaa.

Suomessa pyörii parhaillaan Pako-sarjan ensimmäinen tuotantokausi. Calliesin mukaan hänen kohtalonsa on vielä auki, mutta jokainen kuvauspäivä olisi voinut jäädä viimeiseksi, sillä hahmoja kuolee tuon tuosta.

– Käsikirjoituksia lukiessani en koskaan tiennyt jääkö kyseinen jakso viimeisekseni. En kuitenkaan pelännyt, koska kokemus on minulle niin palkitsevaa. Olen kiitollinen, vaikka seuraava jakso olisi viimeiseni, hän kertoi aiemmin Fox-kanavan haastattelussa.