Tom Cruise nostettiin lahkonsa Kristukseksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Avoimesti skientologiaansa esille tuova näyttelijä Tom Cruise on noussut uskonlahkon sisäisessä hierarkiassa hyvin korkealle. Jopa ylimaallisen korkealle, sillä hänet on järjestön johtajien mukaan nimitetty skientologian ”uudeksi Kristukseksi”.

80-luvulla lahkoon liittynyt Cruise on levittänyt skientologian sanomaa ja omaa uskoaan maailmalla siihen tahtiin, että lahkon johdon mukaan hänen on täytynyt syntyä siihen tehtävään. Johtaja David Miscavige uskoo, että markkinointityönsä ansiosta Cruisea tullaan tulevaisuudessa vertaamaan yleisesti Jeesukseen.

– Tomille on kerrottu, että hän on skientologien Jeesus-hahmo. Kuten Kristus, myös häntä on kritisoitu näkemyksistään. Tulevaisuuden sukupolvet tulevat kuitenkin ymmärtämään, että hän oli oikeassa, Miscavige vakuutti The Sun -lehden haastattelussa.