Beckhamit saamassa oman reality-ohjelmansa?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen Fox-televisioyhtiö on lähestynyt Victoria ja David Beckhamia uudella reality-ohjelmaidealla. Televisiokanava on People-lehden mukaan tarjonnut Beckhameille omaa ohjelmaa, jonka nimeksi tulisi Living With The Beckhams. Tosi-tv-sarjassa seurattaisiin julkkisperheen elämää heidän muutettuaan Los Angelesiin.

– Tällä hetkellä kumpikaan heistä ei ole ole kovinkaan suosittu Yhdysvalloissa, mutta jos heillä olisi oma ohjelma yhdellä Amerikan suurimmista televisiokanavista, se syöksisi heidät hetkessä tähteyteen, kommentoi lehden haastattelema nimetön lähde.

Beckhameille suunniteltua ohjelmaa on verrattu Ozzy ja Sharon Osbournen perheestä kertovaan The Osbournes -sarjaan, jolla oli miljoonia katsojia. Fox-televisioyhtiössä uskotaan, että Beckhameista kertova sarja voisi olla yhtä suuri menestys. B-sarjan pikkujulkkiksista supertähteyteen nousivat oman reality-ohjelman myötä taannoin myös Jessica Simpson ja hänen ex-aviomiehensä Nick Lachey.