R&b-tähti aiheutti kuolonkolarin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maineikas r&b-tähti ja näyttelijä Brandy oli osallisena viime kuussa tapahtuneessa neljän auton kolarissa, jossa kuoli 38-vuotias yhden lapsen äiti. Poliisi paljasti eilen, että kolari sai ilmeisesti alkunsa, kun Brandyn kuljettama maasturi ajoi toisen auton perään suurella nopeudella. Näin ollen Brandy olisi syyllinen kolariin.

27-vuotias tähti, koko nimeltään Brandy Norwood, ei itse saanut vakavia vammoja kolarissa, mutta toisen auton kuljettajana toiminut nainen sai siis surmansa, poliisista kerrottiin TMZ.com kertoi. Onnettomuus tapahtui 30. joulukuuta Los Angelesissa.

– Hän haluaa ilmaista osanottonsa kolarissa kuolleen naisen perheelle. Toivomme, että media kunnioittaa kaikkien osapuolten yksityisyyttä, Brandyn tiedottaja kertoi medioille.

Poliisi ei ole tehnyt tapauksen johdosta pidätyksiä, eikä lopullista päätöstä kolarin syystä ole vielä tehty. Brandyn auton tekniset tutkimukset saadaan päätökseen tällä viikolla. Tähti oli kolarihetkellä autossaan yksin, eikä hän ollut nauttinut alkoholia tai huumausaineita. Hän itse kertoi nopeutensa olleen 105 kilometriä tunnissa.

Brandy tuli Suomessa tunnetuksi vuonna 1998 Monican kanssa esittämällään duohitillä The Boy Is Mine. Hänen albumeitaan on myyty maailmanlaajuisesti jo yli 18 miljoonaa kappaletta. Lisäksi Brandy on nähty näyttelemässä elokuvissa kuten Arachnophobia, Tiedän yhä mitä teit viime kesänä ja Osmosis Jones sekä useissa televisiosarjoissa.