Victoria Beckham bloggaa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seuratuimpiin julkkiksiin lukeutuva ex-Spice Girl Victoria Beckham avaa elämänsä esirippua faneilleen nykytekniikan keinoin. Hän on nimittäin alkanut bloggaamaan. Entinen Posh Spice haluaa olla ajan tasalla muodin ja muiden trendien suhteen, joten hän on liittynyt blogistanin asukkaaksi jo muutama kuukausi sitten.

Victoria kertoo blogissaan tunnelmiaan pitkin maailmaa, ja viimeisin kirjoitus ”Terveisiä Los Angelesista!” on tullut Yhdysvalloista, jossa Victoria on ollut etsimässä sinne muuttavalle perheelleen asuntoa. Lisäksi hän valotti tunnelmiaan taannoisista Golden Globe -juhlista.

– Olimme tarpeeksi onnekkaita, että meidät kutsuttiin pariskuntana Golden Globe -juhliin, jossa tapasimme paljon upeita ihmisiä. Mitä vaatteisiin tulee, vau, siellä oli muutamia mahtavia pukuja Hollywoodin kerman yllä, Victoria kirjoitti.

Lisäksi hän kertoo omien asuvalintojensa taustoja, joten muotialaa seuraaville Victorian blogi lienee mielenkiintoinen tapa kurkistaa superjulkkisten elämään.

Victorian blogi löytyy perheen verkkosivustolta osoitteesta DVBStyle.com, joka on lyhenne sanoista David and Victoria Beckham Style.com.