Diddy ja Snoop Dogg keikalle Suomeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kaksi hiphop-maailman kuumimpiin nimiin lukeutuvaa supertähteä, P.Diddy ja Snoop Dogg, saapuvat keikalle Suomeen 9. maaliskuuta. Starojen yhteiskiertue pysähtyy silloin Hartwall Areenan lavalle Helsingissä.

Snoop Dogg, oikealta nimeltään Calvin Broadus, nousi vuonna 1993 raketin lailla listoille esikoishitillään What´s My Name. Tuolloin tähden artistinimenä oli tosin vielä Snoop Doggy Dogg. Muita tähden hittejä ovat esimerkiksi Drop It Like It’s Hot, Gin & Juice ja Signs.

Puff Daddy -nimellä tunnetuksi tullut Sean Combs on puolestaan yksi maailman menestyneimpiä hiphop-tähtiä kautta aikojen. Hänen ensimmäinen brittilistan ykkösensä oli vuonna 1997 julkaistu I’ll Be Missing You. Miehen tuorein albumi Press Play ei ole kuitenkaan noussut hänen parhaimpien levyjensä tasolle, vaikka se kävi Yhdysvaltojen albumilistan ykkösenä.