Supermalli puolustaa ”lihavuuttaan”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Entinen supermalli, nykyinen televisio-ohjelman emäntä, Tyra Banks on ollut viime aikoina otsikoissa, joiden mukaan hän on lihava. Kirjoitukset alkoivat, kun Banks kuvattiin taannoin uimarannalla ruskeassa uimapuvussaan.

Aivan supermallin mitoissa Tyra Banks ei enää ole, ja nyt hyvän itsetunnon omaava räväkkä nainen on ottanut median hampaisiinsa. Hän pukeutui ohjelmansa eilen nähdyssä jaksossa samaan ruskeaan uimapukuun, ja piti tiukan linjapuheen ”lihavien” naisten puolesta.

Tyra kertoo itse päässeensä yli lihavuushaukuista, mutta heikolla itsetunnolla varustetut ihmiset voivat joutui moisesta laihdutuskierteeseen. Katso tästä tai artikkelin alta kyseinen videopätkän, jonka lopusta on leikattu pois Tyran lähes itku silmässä lausuma ”Kiss my fat ass!”

Samalla linjalla ovat nykyisin monet muutkin tähdet, ja esimerkiksi Victoria Beckham on juuri kieltänyt ottamasta liian laihoja malleja mainostamaan farkkumerkkiään. Päätöksellään Victoria haluaa näyttää, ettei naisen tarvitse olla langanlaiha. Häntä itseään on tosin kutsuttu viime aikoina mediassa Skeletal Spiceksi…