Paleface : Hellsinki Freezes Over

Singlet · Stara.fi

Kotimaisen hiphop-tähtikaartin kärkinimiin lukeutuva Paleface julkaisee nyt ensimmäisen singlelohkaisun kolmannelta albumiltaan Hellsinki Freezes Over, joka julkaistaan puolestaan 10. huhtikuuta. Levyn nimikappale on soundeiltaan keskiraskasta sarjaa, ja Palen flow on tuttuun tapaan kerrassaan mainiota.

Biisin kertosäe ja vokaalimeisinki yleensä jäävät hyvästä flow´sta huolimatta hieman taka-alalle, eikä sieltä nouse mitään suurempia fiiliksiä. Biisin taustalla dominoiva huilusample onkin kappaleen varsinainen koukku, ja se toimiikin ihan kiitettävästi jääden päähän soimaan myös kappaleen kuuntelun jälkeen.

Aikaisempien julkaisujen valossa olisi Palefacen omasta suorituksesta odottanut vieläkin tarttuvampaa. Kokonaisuutena kappale on kuitenkin oikein toimiva paketti, joskaan se ei nouse aivan hittisarjaan. Tulevalta levyltä sinkku antaa kuitenkin odottaa mielenkiintoista ja toimivaa materiaalia.

Pisteet 3/5