Paris Hilton lohduttaa Nicole Richiea

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miljoonaperijätär Paris Hilton ja hänen ex-ystävänsä Nicole Richie on jälleen bongattu yhdessä. Taannoin vuoden ajan välirikossa ollut parivaljakko nähtiin Los Angelesissa sijaitsevassa ravintolassa, jossa Paris lohdutti vankilatuomiota pelkäävää ystäväänsä.

– Hän näytti olevan todella kauhuissaan. Paris hoki hänelle, ettei kannata huolestua ja että kaikki päättyy vielä hyvin, silminnäkijä kertoi Life and Style Weekly -lehdelle.

Nicolea syytetään jo toistamiseen rattijuopumuksesta, ja rikoksenuusijana hän voi saada vankilatuomion. Nicole jäi poliisin haaviin ajettuaan joulukuussa moottoritiellä väärään suuntaan. Hän tunnusti polttaneensa marijuanaa ja ottaneensa voimakasta kipulääkettä. Ensimmäisen kerran hän jäi kiinni rattijuopumuksesta vuonna 2002.

Kovin pitkää tuomiota Nicolen ei tarvitse pelätä, sillä Kalifornian lakien mukaan hänelle voidaan määrätä viiden päivän vankilatuomio. Lisäksi hänen korttinsa joutuisi hyllylle puoleksitoista vuodeksi.