Mischa Barton raivostui alastonkuvasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Mischa Barton on raivostunut poikaystävälleen Cisco Adlerille, kun tämän alastonkuva on päätynyt internetiin. Nyt jo suljetun Paris Hiltonin omaisuutta esitelleen verkkosivuston kautta yleiseen jakeluun päätynyt alastonkuva ei kuitenkaan miestä itseään hetkauta.

– Mischa ei ollut kovin innoissaan. Uskon, että se oli jossain mielessä kauheampaa hänelle kuin minulle, joten kyllä, yritän jatkossa pitää housuni jalassa. Parisin omaisuutta varastettiin ja hänellä oli jostain syystä valokuva minusta alastomana, Adler kommentoi kohua New York Observer -lehdelle.

Kuvassa Adler keikistelee alastomana, ja hänellä on vain valkoiset tennissukat jalassaan. Miehen vieressä olevalla pöydällä on drinkki ja oluttölkki.

– Minusta se on ihan rock´n´roll. Jos kuva olisi otettu eilen, olisin ollut kauhuissani. Kun näin kuvan, huomasin sen olevan jostain vuodelta 2001, joten aivan sama.

Uusimmat