Anna Nicole Smith sai seksillä oleskeluluvan?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huhut ja väitteet viime viikolla kuolleen Anna Nicole Smithin elämästä vellovat nyt ennennäkemättömällä voimalla. Eilen bahamalaisen lehden etusivulla julkaistiin kaksi valokuvaa, joissa Anna Nicole muhinoi paikallisen ministerin kanssa.

Kyseessä on maahanmuuttoasioista vastaava Shane Gibson, eli sama mies, joka myönsi Playboy-tähdelle pysyvän oleskeluluvan Bahamalle. Kuvissa parilla on vaatteet yllään, mutta heidän asentonsa ei jätä kovin paljoa arvailujen varaan. Lehtijutun perusteella Smithin epäillään hankkineen oleskelulupansa seksin avulla.

Samalla taistelu 600 miljoonan euron ”arvoisesta” Dannielynnin -vauvasta kiihtyy, kun Anna Nicolen lapsen isyyttä vaaditaan nyt jo neljän isäehdokkaan voimin. Tuoreimpana isäehdokkaana mukaan on tullut myös Smithin edesmennyt aviomies J Howard Marshall II, joka oli parin avioituessa jo 89-vuotias. Mikäli vireillä oleva oikeusjuttu kääntyy voitoksi, tulee vauva perimään jättimäisen omaisuuden rahasumman.

Näyttelijä Zsa Zsa Gaborin kuninkaallinen mies, prinssi Frederic von Anhalt, ilmoitti eilen harkitsevansa oikeusjutun nostamista isyytensä varmistamiseksi. Tällä hetkellä pienokaisen isäksi on siis ilmoittautunut neljä miestä.