Britney Spears oksensi kännissä autoonsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears ei ole vieläkään lopettanut kännisekoilujaan, vaikka ehti jo viime vuoden puolella luvata parantavansa tapojaan. Viime viikonloppuna Britney juhli railakkaasti New Yorkissa. Lauantain juhliminen meni taas hieman överiksi, sillä neiti Spears kruunasi iltansa oksentamalla autoonsa.

Britney suuntasi seurueineen Tenjune -klubille puolen yön maissa, ja meno jatkui kosteissa merkeissä puoli neljään saakka. Poppari noudettiin paikalta katumaasturilla hotellilleen, ja autoon sisälle nähneet huomasivat matkustajan jalkatilassa mojovan oksennuksen.

Railakas bileviikonloppu ei kuitenkaan päättynyt sihen, sillä myöhemmin Britney nähtiin vielä juhlimassa Club One -klubilla pukeutuneena ”punaiseen makkarankuoreen”, kuten jenkkimediat asua kuvailivat vapaasti suomennettuna.