HIM esiintyy Ilosaaressa ja MiljoonaRockissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kansainvälisesti tämän hetken menestynein suomalaisyhtye HIM esiintyy tulevana kesänä Suomessa kahdella festivaalilla. Yhtye nähdään 13. heinäkuuta Tuurin MiljoonaRockissa ja heti seuraavana päivänä Joensuun Ilosaarirockissa.

HIM aloittaa kuudennen albuminsa nauhoitukset Finnvox Studiolla helmikuussa. Levyn tuottajina toimivat aiemminkin yhtyeen kanssa yhteistyötä tehneet Tim Palmer ja Hiili Hiilesmaa. Uusi albumi julkaistaan maailmanlaajuisesti heinäkuussa.

Suomalaisella yleisöllä on harvinainen mahdollisuus päästä tuoreeltaan kuulemaan uusia HIM-kappaleita, sillä kotimaan festivaalikeikat toimivat samalla myös levynjulkaisukeikkoina. Kesän festivaalien jälkeen yhtye suuntaa promootio- ja keikkakiertueelle ulkomaille.

Ilosaaressa lavalle nousevat HIMin lisäksi myös ruotsalaiset

Opeth ja Soilwork, amerikkalaiset Calexico, Hatebreed, Sick Of It All, RJD2 ja The Slackers sekä brittiyhtyeet The Cinematic Orchestra ja Porcupine Tree.